ΔΡΑΣΕΙΣ
PDF Εκτύπωση E-mail

 

Ευρωπαϊκή Γιορτή Πουλιών στην Αγαθούπολη Πιερίας 2022


Το ΚΕΠΕΑ (ΚΠΕ) Ανατολικού Ολύμπου συμμετείχε στη δράση "
Γιορτή Πουλιών 2022" στο Παρατηρητήριο Νέας Αγαθούπολης που διοργανώθηκε από το Παράρτημα Χαλάστρας της Μονάδας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Κεντρικής Μακεδονίας του ΟΦΥΠΕΚΑ .

Ορνιθολογική

Δελτιο Τύπου

Φωτογραφίες

 
PDF Εκτύπωση E-mail

Πρόσκληση σε Διαδικτυακή Εκδήλωση με θέμα: «Ζήσε χωρίς Εκφοβισμό»

Με αφορμή την 6η Μαρτίου, την Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού, η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το ΚΜΟΠ - Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας, διοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Ζήσε χωρίς Εκφοβισμό», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 05‐03‐2021 και ώρα 17:30 μ.μ.

Περισσότερα

Τελικό πρόγραμμα

Αφίσα

 
PDF Εκτύπωση E-mail

Δράση στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για το Περιβάλλον 2020

Με αφορμή τον εορτασμό της «Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος 2020» στις 5 Ιουνίου η Π.Ο. του ΚΠΕ Ανατολικού Ολύμπου αποφάσισε τη δημιουργία ηλεκτρονικού «τοίχου».

 

 
PDF Εκτύπωση E-mail

 


 

Θέμα: Εκπαιδευτικές επισκέψεις σε σχολικές μονάδες της Α/θμιας Εκπ/σης Πιερίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Άγριας Ζωής

Για μια ακόμη χρονιά, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Άγριας Ζωής που γιορτάζεται στις 3 Μαρτίου, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΕΑ) Ανατολικού Ολύμπου ως κομβικός συνεργάτης στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο «Άγρια Πανίδα σε κίνδυνο» (του ΚΠΕ Καρπενησίου) πρόκειται να πραγματοποιήσει  σε συνεργασία με την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Πιερίας Αμανατίδου Μαργαρίτα και τον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου εκπαιδευτικές επισκέψεις σε σχολικές μονάδες της Α/ θμιας Πιερίας. Στόχος των επισκέψεων είναι οι μαθητές να γνωρίσουν κάποια από τα είδη της Άγριας Ζωής του Ολύμπου, να μάθουν τις συνήθειές τους, να κατανοήσουν τους κινδύνους που τα απειλούν ώστε να ευαισθητοποιηθούν και να δράσουν για την προστασία τους.   

Η δράση θα πραγματοποιηθεί σε τέσσερις ημέρες: 26/02/2019, 27/2/2019, 28/2/2019 και 1/3/2018, σε οκτώ (8) σχολικές μονάδες. Στην κάθε σχολική μονάδα μπορούν να γίνουν την ίδια μέρα έως 2 προγράμματα σε μαθητικές ομάδες των 25 μαθητών περίπου.


Πρόσκληση

Πρόγραμμα

 

 
PDF Εκτύπωση E-mail

 

Θέμα: Πρόσκληση για συμμετοχή σε δράση με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα για το Περιβάλλον (5 Ιουνίου)


Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα για το Περιβάλλον που γιορτάζεται στις 5 Ιουνίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί δράση στο Πάρκο του Λιτοχώρου Πιερίας την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 από τις 9:00 ? 13:00.

Τη δράση διοργανώνουν από κοινού τα ΚΠΕ Κεντρικής Μακεδονίας, η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Πιερίας, και  ο Δήμος Δίου ? Ολύμπου.

Απευθύνεται στις σχολικές μονάδες (Δημοτικά και Νηπιαγωγεία) της Πιερίας και θα περιλαμβάνει εργαστήρια που θα συντονίζουν τα ΚΠΕ : Ανατολικού Ολύμπου, Αρναίας, Έδεσσας ? Γιαννιτσών, Ελευθερίου- Κορδελιού -Βερτίσκου, Κιλκίς, Νάουσας και Ποροΐων.

Σας καλούμε να συμμετέχετε στην υλοποίηση της παραπάνω δράσης με όποιο/α εργαστήριο/α επιθυμείτε ως συνέχεια της μέχρι τώρα άριστης συνεργασίας μας και ευελπιστούμε για την άμεση ανταπόκρισής σας σε αυτό μας το κάλεσμα.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για το αν θα συμμετέχετε, με ποιους συνεργάτες και με ποιο/α εργαστήριο/α ως την Παρασκευή 18/05/2018.

Αφίσα

Φωτογραφίες 1

 

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL