ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΠΕ
PDF Εκτύπωση E-mail

Πρόσκληση των Φίλων του ΚΠΕ

Προσκαλούνται οι Φίλοι του ΚΠΕ Ανατολικού Ολύμπου να παρευρεθούν την Κυριακή 7 Μαΐου 2017, ώρα 11:00 π.μ. και στο κτήριο του Κ.Π.Ε. σε συνάντηση με θέμα: " Σχεδιασμός προγράμματος και αφίσας" του Πολιτιστικού Καλοκαιριού στον Παλιό Παντελεήμονα 2017. Παρακαλούμε, για να υπάρξει αποτέλεσμα, να έχετε προετοιμάσει τις προτάσεις σας για τη φετινή διοργάνωση.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας.

 

 
PDF Εκτύπωση E-mail

Ευχαριστήριο

Σας προσκαλέσουμε στην εκδήλωση απολογισμού του φετινού Πολιτιστικού Καλοκαιριού και βράβευσης όλων όσων βοήθησαν στην υλοποίηση αυτού. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο του ΚΠΕ Ανατολικού Ολύμπου τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016 στις 17:00. Μέρος της εκδήλωσης θα αποτελέσει βέβαια και ο σχεδιασμός του προγράμματος της επόμενης χρονιάς 2017.

Η Συντονιστική Επιτροπή των Φίλων του ΚΠΕ

 

 

 
PDF Εκτύπωση E-mail

Πολιτιστικό Καλοκαίρι στον Π. Παντελεήμονα 2016

Η Συντονιστική Επιτροπή Εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Καλοκαιριού σας ζητά συγνώμη για την ακύρωση της εκδήλωσης " Συνάντηση Χοροδιών" που είχε οριστεί να πραγματοποιηθεί στο θεατράκι του ΚΠΕ Ανατολικού Ολύμπου στις 3/9/2016.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων


 
PDF Εκτύπωση E-mail

Προτάσεις της Συντονιστικής των "Φίλων του ΚΠΕ"

 
PDF Εκτύπωση E-mail

Κάλεσμα

Καλούμε όλους τους φίλους του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ανατολικού Ολύμπου την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 π.μ. στις εγκαταστάσεις του Κ.Π.Ε. στον Π. Παντελεήμονα για να γνωριστούμε, να συζητήσουμε για τα θέματα που απασχολούν το Κέντρο και το χωριό και να συντονίσουμε τις επόμενες δράσεις μας για την ανάδειξη της περιοχής.

Η Παιδαγωγική Ομάδα του Κ.Π.Ε.