ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
PDF Εκτύπωση E-mail

 

ΚΑΣΤΑΝΟΓΙΟΡΤΗ 2016-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16/10/2016 η 7η Καστανογιορτή στην πλατεία του Παλαιού Παντελεήμονα Πιερίας.

Η  εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη χρονιά στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Μέρας Διατροφής και συμμετείχαν το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ανατολικού Ολύμπου (Κ.Π.Ε),
ο Σύλλογος του Ν. Παντελεήμονα, κάτοικοι Παλαιού και Νέου Παντελεήμονα και επαγγελματίες των δύο χωριών .

 

 

 
PDF Εκτύπωση E-mail

Δελτίο Τύπου 1,

Δελτίο Τύπου 2

 
PDF Εκτύπωση E-mail

Σας καλούμε να γιορτάσετε μαζί μας στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Διατροφής την 7η Καστανογιορτή στον Παλιό Παντελεήμονα.

Δελτίο Τύπου-Πρόσκληση

 
PDF Εκτύπωση E-mail

Έγγραφο Ενημέρωσης

 
PDF Εκτύπωση E-mail

 

Το ΚΠΕ Ανατολικού Ολύμπου ως συνδιοργανωτής στο 4ο Πανελλήνιο Φεσιβάλ " Κωφοί και Ακούοντες εν δράσει" στην Πιερία σας προωθεί το δελτίο τύπου, το πρόγραμμα, την τελική αφίσα και το πόστερ του Φεστιβάλ (11-18/9/2016) και σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σε αυτό.
Το αποκορύφωμα του Φεστιβάλ είναι το  4ο  Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συμποσίο «Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΚΩΦΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΗΚΟΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ» , που αφορά και αναδεικνύει τη σημασία της ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ στην ποιότητα ζωής κωφού και βαρήκοου πληθυσμού, προωθώντας εμμέσως την αξία της ως ένα θεραπευτικό και παιδαγωγικό εργαλείο έως και ένα επαγγελματικό προσόν για τους επαγγελματίες υγείας, τους εκπαιδευτικούς, τους καλλιτέχνες και όχι μόνο. Το Συμποσίο διοργανώνουν το  Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ Θεσσαλονίκης και  η Οργανωτική Επιτροπή του 4ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ ΚΩΦΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΟΝΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ 2016 και θα  διεξαχθεί στο Συνεδριακό Χώρο του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού  Ολύμπου στις 18 Σεπτεμβρίου.
Με εκτίμηση
Μπεκιροπούλου Βικτωρία
Υπεύθυνη Λειτουργίας του ΚΠΕ

 

 


 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL