PDF Εκτύπωση E-mail


Η κατανομή των εκπαιδευτικών ανά νομό εμβέλειας έχει ως εξής:

Α/Α    ΝΟΜΟΣ    Α/ΘΜΙΑ ΕΚΠ/ΣΗ    Β/ΘΜΙΑ ΕΚΠ/ΣΗ    ΣΥΝΟΛ

1.   ΠΙΕΡΙΑΣ                6                    6                   12
2.   ΗΜΑΘΙΑΣ              2                    2                     4
3.   ΔΥΤ.  ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ   4                    4                     8
4.   ΑΝΑΤ.  ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 4                    4                     8
5.   ΚΙΛΚΙΣ                  2                    2                     4
6.   ΚΟΖΑΝΗΣ              2                    2                     4
7.   ΓΡΕΒΕΝΩΝ             2                    2                     4
8.   ΦΛΩΡΙΝΑΣ            2                    2                      4
9.    ΠΕΛΛΑΣ               2                    2                      4
10.  ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ          2                   2                      4
ΣΥΝΟΛΟ    56

Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει εισηγήσεις  για τη εισαγωγή των εκπαιδευτικών  στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και σχετικά εργαστήρια. Το τελικό  πρόγραμμα του σεμιναρίου θα σας κοινοποιηθεί εγκαίρως.   
Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ανατολικού Ολύμπου θα αναλάβει τα έξοδα διαμονής, αυτών που η έδρα του σχολείου τους είναι σε μεγαλύτερη απόσταση από τα 40 χλμ., και των εισηγητών. Η διαμονή θα γίνει σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια ξενώνων της περιοχής. Το ΚΠΕ Αν. Ολύμπου θα καλύψει επίσης τα έξοδα διατροφής όλων των επιμορφούμενων εκπαιδευτικών και εισηγητών που θα συμμετάσχουν στο σεμινάριο. Τέλος τα έξοδα της μετακίνησης των εισηγητών θα καλύψει το ΚΠΕ Αν. Ολύμπου ενώ τα έξοδα μετακίνησης των επιμορφούμενων θα επιβαρύνουν τους ίδιους.
Σε όσους παρακολουθήσουν κανονικά τις εργασίες του σεμιναρίου θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής.
Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους στον αντίστοιχο Υπεύθυνο Π.Ε. στην οικεία Δ/νση, προκειμένου να καταρτιστεί ο πίνακας με τα ονόματα των εκπαιδευτικών που θα επιλεγούν και των αναπληρωματικών από τους αρμόδιους Υπευθύνους Π.Ε. ανά Διεύθυνση.
Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους επιμορφούμενους που θα συμμετάσχουν  στο σεμινάριο που διοργανώνει το ΚΠΕ Αν. Ολύμπου, ότι οποιοιδήποτε περιορισμοί όσον αφορά τη διαμονή τους στους ξενώνες  με τους οποίους συνεργάζεται το ΚΠΕ, πρέπει να γίνουν γνωστοί σε μας μέσω των υπευθύνων Π.Ε.  μαζί με την αποστολή των ονομάτων.
Μετά  την αποστολή των ονομάτων δεν θα γίνουν αλλαγές στην τελική λίστα κατανομής των επιμορφούμενων στα δωμάτια.. Οι επιμορφούμενοι να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το ΚΠΕ έως και την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου για επιβεβαίωση της συμμετοχής τους, σε αντίθετη περίπτωση θα κληθούν οι αναπληρωτές. Η διαφορά για όσους επιθυμούν να μείνουν σε μονόκλινο δωμάτιο είναι 20 ευρώ ανά διανυκτέρευση.
Να ενημερωθούν επίσης οι επιμορφούμενοι ότι θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένδυση και υπόδηση κατάλληλη για τις δραστηριότητες που θα γίνουν στη φύση.

Παρακαλούνται οι υπεύθυνοι Π.Ε. να αποστείλουν τις συμμετοχές, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009.