Επισκέπτες

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα2
mod_vvisit_counterΧθες4
mod_vvisit_counterΕβδομάδα27
mod_vvisit_counterΜήνας16
mod_vvisit_counterΣύνολο111779

Live Clock Date


μελέτη κατασκευή
SiteGround web hosting web @rt
PDF Εκτύπωση E-mail


Θέμα : «Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σχολείων στα προγράμματα του ΚΠΕ Ανατολικού Ολύμπου κατά το πρώτο τρίμηνο του σχολ. έτους 2019-2020»

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ανατολικού Ολύμπου, για το πρώτο τρίμηνο του σχολικού έτους 2019-2020 και μέχρι τις 19/12/2019, πρόκειται να δεχτεί για την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων σχολικές μονάδες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με προτεραιότητα στην Περιφερειακή Ενότητα στην οποία ανήκει το ΚΠΕ (Πιερία).

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί πρέπει να στείλουν τις αιτήσεις τους στους αντίστοιχους Υπεύθυνους Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ή Σχολικών Δραστηριοτήτων μέχρι και την Τρίτη 01 Οκτωβρίου 2019, οι οποίοι θα πρέπει να τις μεταβιβάσουν ηλεκτρονικά ή και με fax στο ΚΠΕ μέχρι και την Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2019, 10: 00 π.μ.. Η ημερομηνία επίσκεψης θα οριστεί μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του ΚΠΕ με το κάθε σχολείο.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων μαθητών/τριών στο πρόγραμμα δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 30 άτομα.